طريقة عمل شوربة السجق على الطريقة الإيطالية
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل شوربة السجق على الطريقة الإيطالية
طريقة عمل شوربة السجق على الطريقة الإيطالية
ممكن تزيّني الشوربة بعيدان الريحان الخضراء
النهارده هنقدّم لك طريقة
عمل شوربة السجق؛ علشان تجدّدي في أطباق الشوربة اللي بتقدّميها لعيلتك، وخاصة لو
كانوا من عشاق السجق، جرّبيها معانا وقولي لنا رأيك فيها..
شوربة السجق على
الطريقة الإيطالية
المقادير:
* 1?4
كيلو سجق مقطّع قطع صغيرة
* 1?2 ملعقة صغيرة ريحان مجفف مطحون
* 2 ملعقة
كبيرة معجون الطماطم
* 5 كوب شوربة لحمة أو ميه
* بصلة مقطّعة قطع صغيرة
*
2 كوب بروكلي مقطّع
* ملح وفلفل أسود
* ملعقة كبيرة زبدة
* فص ثوم
مفروم
* 1?4 كيلو مكرونة
* 4 كوب ميه
الطريقة:
1- شوّحي السجق مع البصل والثوم والزبدة في
حلّة على نار متوسطة؛ لغاية ما تحسّي إن السجق بدأ يدخل في السوى.
2- بعد كده
ضيفي عليه الشوربة، وسيبيهم مع بعض على النار لغاية ما الشوربة تبدأ تغلي.
3-
بعد كده ضيفي عليهم المكرونة، وبعد كده ضيفي البروكلي ومعجون الطماطم والملح
والفلفل والريحان، وسيبي الشوربة على النار لمدة 15 دقيقة؛ لغاية ما كل المكونات
تستوي مع الاستمرار في التقليب، وبعد كده اغرفي الشوربة في أطباق التقديم.. وبالهنا
والشفا.
ممكن تزيّني الشوربة بعيدان الريحان الخضراء
النهارده هنقدّم لك طريقة
عمل شوربة السجق؛ علشان تجدّدي في أطباق الشوربة اللي بتقدّميها لعيلتك، وخاصة لو
كانوا من عشاق السجق، جرّبيها معانا وقولي لنا رأيك فيها..
شوربة السجق على
الطريقة الإيطالية
المقادير:
* 1?4
كيلو سجق مقطّع قطع صغيرة
* 1?2 ملعقة صغيرة ريحان مجفف مطحون
* 2 ملعقة
كبيرة معجون الطماطم
* 5 كوب شوربة لحمة أو ميه
* بصلة مقطّعة قطع صغيرة
*
2 كوب بروكلي مقطّع
* ملح وفلفل أسود
* ملعقة كبيرة زبدة
* فص ثوم
مفروم
* 1?4 كيلو مكرونة
* 4 كوب ميه
الطريقة:
1- شوّحي السجق مع البصل والثوم والزبدة في
حلّة على نار متوسطة؛ لغاية ما تحسّي إن السجق بدأ يدخل في السوى.
2- بعد كده
ضيفي عليه الشوربة، وسيبيهم مع بعض على النار لغاية ما الشوربة تبدأ تغلي.
3-
بعد كده ضيفي عليهم المكرونة، وبعد كده ضيفي البروكلي ومعجون الطماطم والملح
والفلفل والريحان، وسيبي الشوربة على النار لمدة 15 دقيقة؛ لغاية ما كل المكونات
تستوي مع الاستمرار في التقليب، وبعد كده اغرفي الشوربة في أطباق التقديم.. وبالهنا
والشفا.
بسمة أمل- عدد المساهمات : 101
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 16/09/2012
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل شوربة البطاطس
» خاتم للمصممة الإماراتية زينب حنيف على الطريقة العثمانية
» طريقة اللازانيا رول
» طريقة تحضير ورق العنب
» طريقة عمل الدجاج بالبرتقال
» خاتم للمصممة الإماراتية زينب حنيف على الطريقة العثمانية
» طريقة اللازانيا رول
» طريقة تحضير ورق العنب
» طريقة عمل الدجاج بالبرتقال
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء مايو 27, 2014 9:39 am من طرف athlete55
» شاورما الفراخ واللحمه للشيف نبيل الشرقاوى
الجمعة فبراير 15, 2013 3:40 am من طرف بسمة أمل
» الكبدة والمخ بالردة للشيف نبيل الشرقاوي
الجمعة فبراير 15, 2013 2:56 am من طرف بسمة أمل
» الفراخ المقرمشه والريزو وكلوسلو للشيف نبيل الشرقاوى
الجمعة فبراير 15, 2013 2:01 am من طرف بسمة أمل
» صينية الرقاق وكباب الحلة وكيكة البرتقال بالشربات
الجمعة فبراير 15, 2013 1:59 am من طرف بسمة أمل
» رولا قطامي أبو جابر تتحدث عن اللسعات واللدغات / رؤيا
الخميس يناير 31, 2013 7:45 pm من طرف بسمة أمل
» رولا قطامي أبو جابر تتحدث عن اللسعات واللدغات / رؤيا
الخميس يناير 31, 2013 7:33 pm من طرف بسمة أمل
» رولا قطامي أبو جابر تتحدث عن الدواء في الغذاء - رؤيا | Roya
الخميس يناير 31, 2013 7:12 pm من طرف بسمة أمل
» رولا قطامي تتحدث عن رياضة للحوامل - رؤيا Roya l
الخميس يناير 31, 2013 7:03 pm من طرف بسمة أمل